Compre sus Replicas Relojes al mejor precio online ..

Menu
Menu

Om Selskapet

Chezville er et filmproduksjonsselskap som holder til i brune lokaler i enden av Pedersgata i Stavanger. Vi har erfaring fra all slags filmproduksjon, fra fiksjon til reklame. Vi har også to svært erfarne klippere som arbeider med egne etterarbeids-prosjekter.

Chezville ble opprettet av Reidar W. Ewing og Gary Cranner i 2011 etter at de to i samarbeid hadde fullført klippingen av Paradox-produksjonen ‘Knerten i Knipe’ i regi av Arild Ø. Ommundsen. Arild ble medeier i selskapet våren 2012 og filmklipper Erik Andersson ble ansatt på høsten samme år.

Du er hjertelig velkommen til våre kontorer for en kaffe og en vennlig prat.

 

Om personene 

gary

Gary Cranner

Produsent

Gary er Chezvilles produsent og daglige leder. Gary har produsert Amanda-vinnende ‘Eventyrland’ og er også co-produsent på spillefilmen ‘Pornopung’ i regi av Johan Kaos.

Gary har en bred og variert bakgrunn fra filmbransjen som blant annet filmklipper og regissør. Han avsluttet sin klippekarriere med publikumssuksessen ‘Knerten i Knipe’ i 2011. Gary har også klippet musikkvideoer, kortfilmer og en rekke TV-programmer for NRK og produksjonsselskap som Monster, Strix og Seefood.

Han er også over gjennomsnittet opptatt av god kaffe.

 

 

Arild Østin Ommundsen

Arild Østin Ommundsen

Regissør

Arild er en av norges fremste regissører og har i løpet av sin karriere regissert fem spillefilmer. Arild har bidratt sterkt til å sementere uttrykket Stavanger-bølgen i norsk film-sammenheng med sine sensasjonelle suksesser, deriblant ‘Mongoland’.

Arilds andre spillefilm ‘Monstertorsdag’ ble ikke bare hyllet i hjemlandet, den ble også utvalgt til å delta på flere internasjonale film festivaler. ‘Monstertorsdag’ var den første norske filmen som ble tatt ut til å delta i konkurranse i den prestisjetunge Sundance Festival.

Arilds siste film ‘Eventyrland’ ble nominert til fire Amanda-priser, deriblant Beste Norske Kinofilm. Laget på et lite budsjett og med Arild i rollen som manusforfatter, regissør, produsent, fotograf og klipper er dette en film som få andre filmskapere i Norge kunne laget.

For Chezville jobber Arild også med reklame- og corporate-filmer.  Arild bruker mye av de samme metodene og utrykkene som i spillefilm i dette arbeidet til å skape filmer som skiller seg ut fra mengden og huskes.

 

Reidar-Ewing02-239x257-custom

Reidar Ewing

Klipper

Reidar er klipper og en av grunnleggerne av Chezville. Han har arbeidet med TV-program og fjernsynsserier siden 2004. Programmene er vist på NRK, TV-Norge, TV2 og TV3 og omfatter titler som ‘Nissene Over Skog Og Hei’, ‘Stargate fra Innsiden’, ‘Lars og Lars’ blogg TV. Han har også klippet Gullrutevinnerne ‘Et lite stykke Thailand’ og ‘Landeplage’, samt Gullrutenominerte ’71˙Nord’.

Reidar klippet også den Amandanominerte spillefilmen ‘Knerten i Knipe’ sammen med kollega Gary Cranner. Regissør var Arild Østin Ommundsen.

Han er også den stolte eier av den beste sofaen i lokalet.

Erik-Andersson002-236x237-custom

Erik Andersson

Klipper

Erik er en erfaren klipper innenfor de fleste medier. Han har jobbet med Arild Østin Ommundsen på hans tre første spillefilmer i tillegg til kortfilmer som ‘Edderkoppfesten’ og Gullstolvinneren ‘Før Solen Står Opp’.

Erik har gjort seg bemerket inne dokumentarfilm og har bl.a. klippet alle kinofilmene for dokumentarfilmskaper Even G. Benestad, deriblant Kanon,- og Amanda-nominerte ‘Pushwagner’. På flere av disse produksjonene har Erik jobbet tett med filmmusikkomponisten Kaada.

Erik har også klippet prisvinnere og prisnominerte titler som kortfilmene ‘Himmelen Bak Huset’ og ‘Midtsommernattens Skygge’ og Tv-dokumentaren ‘Små Kjempers Øy’.

Han kommer aldri til å bli for gammel til å spise Tom & Jerry-kjeks.