Compre sus Replicas Relojes al mejor precio online ..

Menu
Menu

Category Archives: Nyheter

Kanon!

Kanonprisen 2013 er filmbransjens egen pris, en mulighet til å hedre hverandre. 5 nominasjoner og 2 priser var verdt turen og Eventyrland kan nå smykke seg med de gjeve prisene beste regissør til Arild og beste produsent til Arild og Gary.

Tommel opp!

Arild kanon

Continue reading ...

Fjorden Cowboys tar av

TV2s nye serie Fjorden Cowboys, regissert av vestlendingen Hildegunn Wærness, fikk strålende mottagelse både fra publikum og profesjonelle. Serien ble nominert til hele fire fagpriser fra Gullruten: beste grafikk/vignett, beste musikk, beste regi ogg ikke minst ble Chezvilles egen Erik Anderson nominert for beste klipp. Med opp mot 100.000 seere, 33 000 likes på Facebook er det ikke rart at TV2 har bestillt to nye sesonger!

Vi feirer med hjemmelaget cider og siste episode!

Continue reading ...

Kort 2013

KORT er Sandnes’ årlige kortfilfestival og går i år av stabelen 14 -17 November. Selv om Chezville ikke er direkte involvert i festivalen har vi bidratt til flere av filmene på programmet i år og vi er stolte over utviklingen i filmregionen vår.

Månelyst

I et prosjekt i sammarbeid med Filmkraft Rogaland, Rogaland Teaters barne- og ungdomsteater og 4 lokale filmskapere har vi produsert 4 kortfilmer som vises kl 17:30, torsdag 14.nov. Regissører er Vigdis Nielsen, Lene Heimlund Larsen, Johan Kaos og Tomas Alf Larsen (også kjent som Komle-Gary i Eventyrland).

Chezvilles talenter har også involvert i de følgende filmene:

  • ‘Nedbemanning’ (2013), regissert av Kristian Landmark. Gary Cranner har redigert filmen.
  • ‘Angst, Piss og Drid’ (2012), regissert av Eventyrland skuespiller Fredrik S. Hana. Gary Cranner har sammen med Hana redigert filmen.

Også andre Eventyrland mennesker er med på festivalen. Silje Salomonsen og Tomas Alf Larsen vises på kinoen i musikkvideoen til Kvelertak – Månelyst.  Igjen av Fredrik S. Hana.

Continue reading ...

Eventyrland i Tyskland

Etter en flott mottagelse i Norge går nå turen til utlandet for Eventyrland. Filmen har til vår store glede allerede blitt vist på Montreal World Film Festival og Molodist – International Film Festival Kiev, og nå står Tyskland og den internasjonale filmfestivalen i Mannheim og Heidelberg for tur. Vi gleder oss masse og ser frem til å pusse opp i gamle tysk-kunnskaper for å lese nye anmeldelser av filmen.

45518_230128000484178_468034799_n

Continue reading ...